НАД 25 ГОДИНИ ОПИТ В ТЪРГОВИЯТА СЪС ЗЪРНЕНИ И МАСЛОДАЙНИ КУЛТУРИ

Основахме Данигер през 1998 г. с основна цел дистрибуция на брашно като търговска компания. Въпреки това, с непрекъснато променящия се пейзаж на индустрията, се преориентирахме, за да се съсредоточим върху търговията със зърнени и маслодайни култури. Тази стратегическа промяна ни позволи да се утвърдим като основен играч в сферата. Към днешна дата имаме офиси в София и Плевен, като работим във всички земеделски райони на България и Гърция. Нашата цел е да осигурим високо ниво на бизнес, гарантирайки добра комуникация и стабилност във всички наши взаимоотношения.

Нашата репутация и отлични бизнес постижения се градят върху способността ни да осигурим безспорно високо ниво на бизнес, съчетано със стабилни партньорски отношения, които са устойчиви на теста на времето и бързо променящия се пазар. Нашите ръководни принципи са коректност, добри пазарни цени и перфектно обслужване. Те са неразделна част от нашия успех и са в основата на нашия бизнес през цялото време.

Нашите основни ценности ръководят всеки аспект от нашия бизнес - от това как развиваме и поддържаме дългогодишни партньорства с нашите клиенти до решенията, които вземаме във всяко начинание. Посвещаваме се изцяло на всяка поставена задача. Идеята за устойчиви отношения е наша пътеводна звезда. Стремим се да създаваме дългосрочни и стабилни бизнес отношения с нашите партньори и клиенти.

Нашите ценности

Ценностите на нашия бизнес не са просто думи за нас, а начин на живот, философия, според която живеем и която екипът ни с гордост представлява. Вярваме, че това е, което ни откроява в индустрията и ни прави надеждни. Винаги сме готови да направим всичко възможно, да изслушаме и да разберем нуждите ви, за да предоставим най-доброто бизнес решение. Вярваме, че истинската мярка за измерване нашия успех е удовлетвореността на нашите клиенти и партньори. 

Коректност

Вярваме, че поддържането на най-високо ниво на коректност е ключът към нашия успех. Това е движещата сила зад нашето развитие и причината за нашите дългогодишни партньорства.

Честност

Честността е в основата на нашия бизнес и е движещата сила зад всяко начинание и решение, което взимаме. Вярваме, че честността е в сърцевината на доверието и се стремим да ги изграждаме с всички наши партньори и клиенти.

Отдаденост

Влагаме цялото си сърце и професионализъм във всичко, което правим, за да гарантираме, че даваме възможно най-доброто обслужване. Посветени сме в надхвърлянето на очакванията на нашите клиенти.

Почтенност

Ръководим се от почтеността във всяко действие, което предприемаме. Вярваме, че почтеността е от съществено значение за изграждането и поддържането на дългосрочни взаимоотношения.

Ангражираност

Напълно сме ангажирани с изграждането на взаимоотношения с нашите клиенти и партньори. Вярваме, че нашето ниво на дълбока ангажираност е пряко свързан с качеството на нашите взаимоотношения.

Устойчивост

Стремим се да създадем дългосрочни, стабилни бизнес отношения. Вярваме, че устойчивостта е от съществено значение за успеха на нашия бизнес и за удовлетворението на нашата клиентска мрежа.

С над 25 години опит зад гърба си, се гордеем, че можем да се наречем доказани професионалисти в областта на търговията. Нашата цел е да осигурим високо ниво на бизнес, гарантирайки добра комуникация и стабилност във всички наши взаимоотношения.