Основни звена на дейност

Посветени сме на предоставянето на цялостни и висококачествени услуги в подкрепа на селскостопанската и хранителната индустрия. С над 25 години опит на пазара, предлагаме широка гама от услуги, включително търговия със зърнени и маслодайни култури, търговия със субпродукти, внос и търговия на брашно, транспорт и логистика, търговия с азотни торове и съхранение на зърно.
Разполагаме с модерно оборудвана лаборатория, в която измерваме влага, протеин, глутен, хектолитър, чужди примеси, болести и зарази. Имаме стратегическа мрежа от партньори и автопарк от 10 гондоли, което ни позволява да предоставяме ефективни и надеждни транспортни услуги в България и околните държави. Съоръженията ни са оборудвани за съхранение и транспортиране на всички видове зърнени и маслодайни култури.

Продажба и дистрибуция на азотни торове                              

Предлагаме широка гама от български и вносни минерални торове: Азотни торове - амониев нитрат, амониев сулфат, калциев амониев нитрат, урея, както и фосфорни и комбинирани: НП, НПК, ДАП

Транспорт, логистика и съхранение на зърно

Разполагаме със собствен автопарк, който ни позволява да предоставяме ефективни и надеждни транспортни услуги в България и околните държави.

Внос и търговия с шротове

Висококачествени шротове - аржентински соев шрот с 46% протеин, слънчогледов шрот с високо съдържание на протеини, пшеница и царевица DDGS, люцерна и захарни пелети, трици и слънчогледови горивни пелети.

Автопарк и транспортни услуги

Разполагаме с автопарк от 10 гондоли, които се използват за транспортиране на нашите продукти до клиентите ни. Това ни позволява да предоставяме надеждни транспортни услуги.

Търговия със зърнени и маслодайни култури

Основна дейност на фирмата. Специализирани сме в реализацията на земеделска продукция, както на вътрешния така и на външния пазар.

Търговия със суб-продукти и растителни масла

Вносители сме на Аржентински соев шрот мин. 46% протеин; слънчогледов шрот 18-20% протеин, мин. 35% протеин, мин 44% протеин; пшеничен и царевичен DDGS; люцернова гранула; руска цвеклова резенка и египетска тръстикова гранула ; трица и други суб-продукти; рафинирано и нерафинирано слънчогледово масло.

Съхранение на зърно и култури

Разполагаме със собствен капацитет за зърносъхранение от 12,000 тона, поддържан от собствен персонал на дружеството. Дружеството също наема външни бази на кампаниен принцип.

Лаборатория и качествен анализ

В нашата лаборатория измерваме влага, протеин, глутен, хектолитър, чужди примеси, болести и зарази с цел да гарантираме професионализъм и точни резултати.